Reklamacije i povraćaj porudžbine
Iako se eBIOS trudi i kao prioritet postavlja dostavljanje visoko kvalitetnog proizvoda povremeno će povraćaj biti neophodan, usled neslaganja u realnim i željenim osobinama proizvoda ili nekim drugim razlozima.

Praksa eBIOS Servisa je da na licu mjesta prilikom uručenja kupac pregleda dostavljena dobra i odmah izrazi neslaganje sa kvalitetom ili nekim drugim osobinama određenog artikla. Bez dovođenja u pitanje mišljenja i iskazanih razloga mi odmah pristupamo narednim koracima. U novonastaloj situaciji nudimo nekoliko opcija:
- povraćaj artikla uz odbijanje njegove vrijednosti od naredne porudžbine
- zamjena proizvoda i naknadna dostava u narednom terminu
- povraćaj cjelokupne porudžbine ako je kupac nezadovoljan većim brojem artikala

Da bismo izbjegli ove i slične situacije molimo Vas da prilikom kreiranja porudžbine odvojite vrijeme i pažljivo izvršite odabir većeg broja opcija, pružajući nam potrebnu količinu informacija kako bi selekcija bila što preciznija tokom pripreme željenog artikla.

Izmjene u porudžbini
Svaka izmjena u već načinjenoj porudžbini moguća je do 30 minuta prije početka termina. Možete dodavati ili brisati artikle i mijenjati količine, takođe možete menjati termin, odnosno odabrati naredni. Ove radnje možete izvršiti ulaskom u Vašu Korpu odnosno na Vaš Račun.

Otkazivanje porudžbine
Otkazivanje porudžbine je dozvoljeno do 30 minuta prije početka odabranog termina. Niste u obavezi nikakvu nadoknadu ili obeštećenje prilikom otkazivanja, ali učestalost ove radnje može dovesti do neprijatne situacije da moramo odlučivati o ograničavanju ili potpunom ukidanju usluge prema Vama. O ovoj mjeri bi pravovremeno bili obavješteni putem email-a ili telefonski; ovo je zaštitna mjera kako bi očuvali resurse, kvalitet i svežinu namirnica kao i kontinuitet redovne usluge prema kupcima.

Napomena: Izmjene u porudžbini ne garantuju zadržavanje prvobitnih cijena artikla kao i dostupnost. U slučaju izostanka željenih proizvoda sa trenutnog stanja bićete obavješteni putem email-a ili telefonskim pozivom kako bi se mogle izvršiti konačne modifikacije i porudžbina realizovala.

eBios Uvijek zdravo i uvijek svježe!