eBIOS je brži, tehnološki napredniji način kupovine svježih namirnica. Koristeći se stručnošću i poznavanjem poljoprivredne proizvodnje našeg podneblja pronašli smo najkraći put od bašti, njiva, voćnjaka i plastenika do trpeze. U našem asortimanu pronaći ćete sve one neodoljive svježe namirnice, stare autohtone sorte, pažljivo gajeno povrće i voće, koštunjave plodove, bobičaste darove prirode…
Kada primimo porudžbinu dobićete potvrdni email u kome se nalazi broj porudžbenice. Na dobijeni email možete replicirati vezano za tu konkretnu porudžbinu i naša služba će u najkraćem roku odgovoriti.
Dok preko Sajta imate mogućnost naručivanja 24 sata svih 7 dana u nedelji, putem telefonskog poziva možete naručivati od ponedeljka – petka u periodu od 08:00h – 16:00h, broj našeg Call centra je +387 62 949 474 .
Porudžbinu možete mijenjati ili otkazati u bilo koje vrijeme do trenutka kada je ostalo 30 minuta do početka odabranog vremena za isporuku.
Ako je period za otkazivanje prošao i do početka dostavnog vremena ostalo manje od 30 minuta, a Vi i dalje želite da otkažete, budite slobodni da nam se javite na +387 62 949 474.
Imajte u vidu da prilikom načinjenih izmjena u porudžbini mi ne garantujemo da cijene neće ostati nepromjenjene kao i da će svi naručeni artikli biti dostupni.
Ulaskom na Moj Nalog (Korpu) možete mijenjati svaku informaciju. Možete mijenjati adresu tako da kod slijedeće porudžbine dostava bude izvršena na novopostavljenu adresu, osim ako drugačije nije naglašeno u porudžbini.
eBIOS Servis vrši dostavu na poslovne adrese sve u cilju pospješivanja upotrebe svježih namirnica u redovnoj ishrani, posebno tokom radnih sati gdje svježe voće i povrće predstavlja nezamjenljivi izvor energije pri svakom umnom radu i svakom kreativnom procesu. Zbog česte nepraktičnosti korištenja svježih namirnica na radnom mjestu, uslijed zahtjevnosti koja se ogleda u pripremi, čišćenju i pranju proizvoda
Područje dostave eBIOS Servisa je čitavo Sarajevo, Visoko, Breza, Ilijaš, Vogošća, Istočno Sarajevo i Istočna Ilidža a polako širimo mrežu i na ostale dijelove Bosne i Hercegovine.
Naši finansijski stručnjaci utvrdili su da bi minimalna porudžbina u iznosu od 15 KM bila jedino moguće održivo rješenje kako bismo ostali u mogućnosti trajno pružati besplatnu uslugu dostave. Kod porudžbine u ovom minimalnom iznosu nemate apsolutno nikakvih finansijskih obaveza prema nama osim isplaćivanja cijene naručenih proizvoda kako je to prikazano na Sajtu.
Kod nas u EBIOS-u uposleni na pripremi namirnica su specijalno pripremani eksperti koji su kroz obuku stekli vještine pažljivog, pedantnog i odgovornog rukovanja namirnicama, bilo u slučaju spremanja svežih ili pripreme sječenih i polu obrađenih artikala, svaki put se sa namirnicama pažljivo postupa uz profesionalni pristup poslu.
Nemate obavezu da osobi koja je izvršila dostavu pružite finansijsku nadoknadu bilo koje vrste ali imate tu mogućnost ako ste zadovoljni uslugom. Našim uposlenima nije dozvoljeno ni na koji način da potražuju neki vid nagrađivnja dok imaju pravo da prihvate nagradu koja je ponuđena.

Ukoliko imate neko neprijatno iskustvo, komentar ili žalbu molimo Vas pišite nam i koristite kontakt formu na Sajtu, zbog toga smo tu. Biće nam drago da čujemo Vaše mišljenje i učinimo sve da poboljšamo ponuđenu uslugu.