Vrijeme poručivanja i dostave termini
Dostupni termini:
I - 09:00-11:30
II - 13:00- 15:00
III - 18:00- 20:30

Sve porudžbine moraju biti obavljene i potvrđene u naznačenim vremenskim intervalima sa dovoljnim razmakom između vrijemena naručivanja i dostavnog termina kako bi naše osoblje imalo dovoljno vrijemena za pripremu porudžbina i izvršenje dostave bez ugrožavanja kvaliteta namirnica i usluge. Porudžbine načinjene na 30 i manje minuta do početka termina neće biti uzimane u razmatranje i pripremu.

Dostava naručenih proizvoda
eBIOS tokom procesa dostave koristi vozila sa rashladnim sistemima u skladištenom prostoru kako bi se očuvao kvalitet i nepromijenjene prirodne osobine namirnica.

Da biste primili porudžbinu morate se nalaziti na priloženoj adresi u trenutku dostave i omogućiti pristup našem dostavljaču kada je to onemogućeno raznim bezbjedonosnim sistemima (interfon i slično), dok u slučajevima gdje objekat u kome živite obezbjeđuje lice postavljeno na ulaz (portir, vratar i slično) dužni ste da pravovremeno obavjestite o dolasku našeg dostavljača. Postoji opcija, uz pismeno odobrenje s Vaše strane (odobrenje kroz email), da porudžbinu preuzme navedeno lice (zaposleni na ulazu u oblekat) u situacijama kada lično niste u mogućnosti.

Nakon Vaše druge porudžbine možete odabrati alternativnu osobu na odabranoj adresi koja umjesto Vas može preuzeti dostavljena dobra. Ova osoba će prihvatiti dostavljena dobra pod istim uslovima koji bi se odnosili na Vas da ste lično bili prisutni.

Uzimajući u obzir prirodu proizvoda koje dostavljamo i moguću težinu pojedinačnih porudžbina imamo određene limite u cilju zaštite našeg osoblja i njihovog zdravlja.

Najljubaznije molimo sve kupce da poštuju ova ograničenja Servisa i u navedenim stambenim uslovima limitiraju količine naručenih artikala ili ih mi možemo limitirati na Vaš zahtev. Ova ograničenja postoje samo iz razloga očuvanja zdravlja našeg osoblja stoga cijenimo i zahvaljujemo na razumijevanju i saradnji.

Ukoliko dođe do nepredviđenih komplikacija ili vanrednih vremenskih uslova i eBIOS Servis bude onemogućen da ispuni vrijeme odabranog termina, o vanrednim uslovima i kašnjenju kupac će biti obavješten u najkraćem roku kako bi se preduzele naknadne radnje: prekid i otkazivanje porudžbine ili nastavak dostave uz zakašnjenje.

Osoblje, dostavljači i svi ostali zaposleni u eBIOS imaju dozvolu da prihvataju napojnice ali kupci nemaju obavezu da pružaju materijalnu naknadu za obavljenu uslugu već po ličnom nahođenu ako su zadovoljni pruženom uslugom mogu nagraditi izvršioca usluge.

Načini plaćanja
Kako bi što više olakšali i Servis jednostavnijim učinili uveli smo dvije mogućnosti plaćanja koje sprovodimo prilikom dostave na željenoj adresi. Prvi način je gotovinskim plaćanjem u domaćoj valuti vrijednosti koja je iskazana na priloženom računu. Drugi način plaćanja je karticom s obzirom da naši dostavljači imaju na raspolaganju pos terminale koji nose sa sobom, omogućeno je ovakvo plaćanje na Vašem pragu. Ovaj način plaćanja je jednako bezbjedan kao i plaćanje karticom u bilo kojoj trgovini, uređaji koje koristimo su identični kao i princip njihovog rada i obezbjeđivanja.

Pitanja ili Komentari
Ako imate dodatnih pitanja u vezi Zaštite Privatnosti molimo Vas pogledajte Uslove Korištenja ili budite slobodni pa nam se obratite putem email-a: info@ebios.ba.

eBios Uvijek zdravo i uvijek svježe!